Vi rekommenderar: MyChoice Sydafrika

Just nu tipsar reseföretaget MyChoice Sydafrika om bra litteratur inför Afrikaresan, däribland några av våra böcker vilket vi tycker är roligt. I synnerhet som vi verkligen gillar hur MyChoice jobbar. Så om du är det minsta nyfiken på att resa till Sydafrika så tycker vi att du ska ta en stund att inte bara läsa boktipsen utan även surfa runt på deras hemsida och kika på vad de har att erbjuda.

Av naturliga skäl får vi ofta frågor om praktiska detaljer när någon vi känner ska resa till södra Afrika. Vi bistår gärna med våra erfarenheter, men när det gäller konkret hjälp med att sätta ihop ett bra upplägg för resan, sköta bokningar och rådda med det praktiska så hänvisar vi alltid med varm hand till proffsen på MyChoice Sydafrika. Vi är själva ganska kräsna när det gäller arrangörer, men det är vår bestämda uppfattning att Dennis och hans gäng är din bästa tänkbara partner om du vill göra en skräddarsydd resa till södra Afrika.

Genom åren har vi tryggt hänvisat både vänner och familj till MyChoice, alltid med översvallande resultat. Så ta ett tips från oss: om du ska boka en privat, exklusiv Sydafrika-upplevelse så ska du göra det med någon som har bott här länge och som kan både Sydafrika och svenskars behov. MyChioce uppfyller båda kraven.

Andreas Karlsson

Journalist, author, photographer and safari guide. Read more about Andreas here.