Digital boklansering: Vatten

Under normala omständigheter hade den här veckan innehållit en boklansering för boken Vatten – en historia om människor och civilisationer. En chans att träffas, dricka ett glas vin tillsammans och prata om vilket fascinerande och oerhört viktigt ämne vatten är. Ni hade naturligtvis varit inbjudna allihop.

Men vi kan nog vara överens om att omständigheterna inte är särskilt normala för tillfället. Så någon fysisk boklansering blir det inte. Åtminstone inte än på ett tag. Det hindrar inte att vi ändå gärna vill uppmärksamma boken. Därför kommer vi att göra en liten livesändning på Instagram. Andreas pratar om vatten och Görrel försöker styra upp samtalet. Alla som vill får gärna titta in, lyssna en stund och höra av sig med frågor eller kommentarer. Läs mer nedan om hur det funkar.

När? Torsdag den 28/1 kl 19.30-20.00 (svensk tid).

Hur? Vi kommer att sända via instagramkontot @andreaskarlsson_private. Många av er är redan följare och om ni inte är det så kan ni redan nu lägga till kontot. Observera att ni måste ha ett eget instagramkonto samt följa @andreaskarlsson_private för att kunna se sändningen. Det är snabbt gjort eftersom kontot för närvarande helt öppet att börja följa.

När sändningen börjar kommer den att synas längst upp i flödet, bland stories (de runda småbilderna överst i flödet). Klicka för att anslut. Vi är nybörjare på det här, så vi ser hur det går, men vi hoppas att ni vill vara med en stund.

Delta: det går att skicka kommentarer och frågor i chatten som dyker upp i anslutning till sändningen. Det går att ansluta med bild också, men vi får se om det funkar eller om det blir för rörigt. Vi kommer också att hålla alla andra kanaler igång, så om ni vill skicka textmeddelanden eller bilder via messenger, sms, whatsapp, mail eller något annat så gör gärna det.

Välkomna!

Andreas Karlsson

Journalist, author, photographer and safari guide. Read more about Andreas here.